Etusivu
Esittely
Kesäkauppa
Yhteystiedot
AvoinnaTilan historialliset juuret löytyvät vuodelta 1705, jolloin suvun ensimmäinen isäntä alkoi viljellä tilaamme ja siitä lähtien tyttärien ja poikien kautta tila on kulkenut nykypäivään.

Viimeisin sukupolvenvaihdos toteutui vuonna 1990, jolloin suvun viestikapula siirtyi tuolloin Vesa ja Katriina Tuloiselalle.

Tilalla on aina viljelty viljaa ja sitä perinnettä jatkamme tänäkin päivänä. Karjataloudesta siirryttiin marjanviljelyyn vuonna 1977. Päätuotantokasviksi muodostui heti mansikka ja täydentäviksi kasveiksi valittiin vadelmat ja herukat.

Marjat päätyvät kuluttajille eri tavoin. Tuoremarjoista osan asiakkaat poimivat itse, suurimman osan kuitenkin poimijamme poimivat talteen ja ne löytävät kuluttajan joko kesäkaupassamme, toripisteissämme, jälleenmyyntipisteissämme tai aterioinnin yhteydessä ravintoloissa ja laitoskeittöissä.

Pakastemarjat ovat ympäiri vuoden kuluttajien saatavissa suoraan tilaltamme ja suurkeittiöille toimitamme niitä keskinäisten sopimusten mukaan. Verkostoitumisen kautta toimitamme suurkeittiöille myös alueen muita puutarhamarjoja ja –hedelmiä.

Lähiruoka on lähellä sydäntämme ja olemmekin olleet mukana Päijät-Hämeen alueen provinssiravintoloiden Vellamo-menun suunnittelu – ja toteuttamistyössa sen alkuhetkistä lähtien ja toimitamme näille tuotteitamme.